Lees hier alle reviews van klanten:

5,0
Gebaseerd op 59 beoordelingen
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
 1. 5 out of 5

  :

  Hardcore Hunter heeft veel praktische tips die je als Salespersoon helpen bij je dagelijkse werkzaamheden. Van het uitleggen hoe je een klantbezoek voorbereid tot hoe je een gesprek structuur kan geven. Helaas was er in de start van mijn sales carrière niet een boek die net zoals Hardcore Hunter waardevolle en praktische tips bezat. Een dikke aanrader voor alle managers die een sales team aansturen.

  Boek Hardcore hunter

 2. 5 out of 5

  :

  Duidelijk en overzichtelijk (mooi en illustratief) boek vol met nuttige new business tools plus chronologische werkwijze. Wars van wollig taalgebruik, begrijpelijk geschreven voor een ieder die de fijne kneepjes van acquisitie eens (of opnieuw) onder loep wil nemen. Dit boek geeft je de juiste handvatten en stapsgewijze methodiek om optimale acquisitie te kunnen plegen. 15.000 EUR aan verkoopboeken en 15 jaar studie in 1 boek samengevat klinkt in eerste instantie wellicht te mooi om waar te zijn maar dit dekt de lading mijn inziens zeker wel, boek is elke cent waard! Je komt met Hardcore Hunter nooit bedrogen uit.

  Boek Hardcore hunter

 3. 5 out of 5

  :

  Wilde eerder het boek kopen, maar heb nu het geluk dat ik de versie heb met de doos en het certificaat van echtheid. Wat een beleving is dit alleen al. Wat een bijzondere presentatie. Inhoud moet ik nog aan beginnen, maar wilde dit alvast delen. Maakte echt indruk op me. Hoop dat de inhoud zo goed is als iedereen hier aangeeft. Oh ja, en netjes de Ebook special erbij ontvangen.

  Boek Hardcore hunter

 4. 5 out of 5

  :

  Had eerst sterke twijfels om bijna 100 euro voor een boek te betalen, maar deze is het meer dan waard! Geen spijt van dus

  Boek Hardcore hunter

 5. 5 out of 5

  :

  Veel boeken hebben echt teveel lucht erin zitten. Dit is duidelijke taal en compact geschreven. Geld meer dan waard.

  Boek Hardcore hunter

 6. 5 out of 5

  :

  Ben eigenlijk niet zo een lezer, maar op aanraden van want collega’s toch dit boek gekocht. Niet te dik met 160 pagina’s, maar wel iedere pagina bomvol info in hapklare brokken. Dit gaat mij helpen. Nu al.

  Boek Hardcore hunter

 7. 5 out of 5

  :

  Dit boek is een must read voor elke jong hunter die het vak nog onder de knie moet krijgen. Het boek heeft een goede balans van bewezen sales theorieën en praktische ervaringen. Ik ken Michael nog uit de tijd dat hij bij Trinicom kwam werken als new business sales en heb destijds met hem diverse sales trajecten gelopen. Altijd zijn boekje met aantekeningen paraat! Super kritisch om elke keer weer beter te worden en te gaan voor het maximale. Dit boek is daar een mooi resultaat van. Niet twijfelen, gewoon kopen, daar word je zeker een betere sales van!

  Boek Hardcore hunter

 8. 5 out of 5

  :

  Ik zoek altijd naar nieuwe manieren om te blijven leren en was een beetje uitgeleerd naar mijn gevoel. Dit boek toont dat ik stiekem toch nog wat kan leren. Waardevol!

  Boek Hardcore hunter

 9. 5 out of 5

  :

  Boven verwachting dit boek. Had er niet echt een beeld bij toen in het kocht, maar toen ik het las hoorde ik mezelf denken – dit is goed geschreven! Gewoon kopen

  Boek Hardcore hunter

 10. 5 out of 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Verwachtingen waren hoog en terecht, geweldig leerzaam boek

  Boek Hardcore hunter

 11. 5 out of 5

  :

  Ik ben net begonnen aan een verkoopbaan en heb dit boek cadeau gekregen. Ik hou het boek maar gewoon bij me om iedere keer zaken terug te lezen. Blij dat ik dit heb gekregen. Dank Pa!

  Boek Hardcore hunter

 12. 5 out of 5

  :

  Ben druk en heb weinig tijd om veel te lezen. Wil dingen zo snel mogelijk in de praktijk uitproberen. Dit boek helpt mij enorm. Geen 400 pagina’s met onzin. Lekker!

  Boek Hardcore hunter

 13. 5 out of 5

  :

  Wat een verademing dit boek. Waren ze allemaal maar zo geschreven.

  Boek Hardcore hunter

 14. 5 out of 5

  :

  Ik heb Hardcore Hunter ervaren als een boek wat plezierig wegleest en goede leidraad geeft van het volledige verkoopproces van A tot Z. Zeer nuttig en zeker een aanrader. Indien de beschreven stappen en tips zorgvuldig gevolgd worden kan succes niet meer achterblijven.

  Boek Hardcore hunter

 15. 5 out of 5

  :

  Heb me altijd verbaasd waarom er zo weinig plaatjes in managementboeken zitten. Dit heeft Michael goed begrepen. Wij verkopers zijn visueel ingesteld. Show me the pictures. Verder is de inhoud relevant en duidelijk.

  Boek Hardcore hunter

 16. 5 out of 5

  :

  Kan er kort over zijn. Simpelweg een aanrader!

  Boek Hardcore hunter

 17. 5 out of 5

  :

  In dit boek staat de ware succesformule voor verkopen. ‘Hardcore Hunter’ is niet het normale salesboek. De meeste salesboeken staan vol met kennis maar wat heb je aan kennis als je niet weet hoe je precies kan toepassen?. In dit boek wordt de diepste kern van verkopen simpel uitgelegd met uitleg hoe je de kennis direct kan toepassen in je leven/carrière om succes te behalen. Het boek is daarnaast ook een hele leerreis waar je alles leert over verkopen en over jezelf als verkoper. Een echte aanrader voor beginnende verkopers of studenten die het verkoop vak echt willen leren!

  Boek Hardcore hunter

 18. 5 out of 5

  :

  Bizar die glow in the dark kaft. Schok me kapot toen ik de lamp uitdeed. Voor mij als ervaren verkoper zijn vooral de eerste 3 hoofdstukken helemaal top. Meer zingeving in sales en vanuit jezelf verkopen. Daar gaat het om.

  Boek Hardcore hunter

 19. 5 out of 5

  :

  Dames en heren wie echt houdt van Sales en Hardcore Hunter nog niet heeft aangeschaft en gelezen mist echt iets heel belangrijkst in zijn/haar leven. In dit boek wordt alles van stap A tot Z in chronologische volgorde uitgelegd hoe verkoop nou precies in elkaar zit. Alles wat met verkoop te maken heeft zul je erin terug vinden. Ik ben nog een jongeman en ben zo blij dat ik nu al kennis kan vergaren uit zo een mooi boek. Wat ik ook heel prachtig vind is dat dit boek niet alleen geschikt is voor mensen met een carrièrestart, maar ook voor ervaren ondernemers die te maken hebben met Sales. Voor diegene die niet twijfelt en dit boek koopt wens ik diegene alvast een fijn leesplezier.

  Boek Hardcore hunter

 20. 5 out of 5

  :

  Dit boek is een must voor iedere verkoper, die de top in het salesvak wil bereiken. Dus niet alleen voor mensen die starten in het verkoopvak, maar zeker ook voor de ervaren verkopers om vaardigheden en resultaten te optimaliseren.Het boek is in heldere taal geschreven, kent een zeer goede opbouw en de inhoud is zeer pragmatisch en nuttig. Een weerspiegeling van de jarenlange ervaring en expertise van de schrijver.Als het boek in andere talen wordt vertaald, dan wordt het een internationale bestseller.

  Boek Hardcore hunter

 21. 5 out of 5

  :

  Door de woorden Hardcore en Hunter werd ik op het verkeerde been gezet. Hardcore alsof je over lijken gaat, maar juist de menselijke maat is de boodschap en hunter komt een beetje eenzijdig en opdringerig over. Ook dit ligt dus net anders in dit boek. Al met al dikke 5 sterren waard

  Boek Hardcore hunter

 22. 5 out of 5

  :

  Je kent ze wel, van die dikke Amerikaanse sales en management boeken waar je na een kwart gelezen te hebben van denkt “Komt er nu nog wat nieuws?” De kunst van het uitkauwen het deze schrijvers goed onder de knie. In Hardcore Hunter, dat verdeeld is in een doelgerichte hoofdstukken, staat het propvol met goede informatie en tips. Of je nu echt helemaal aan het begin van je sales carrière staat of al gevorderd verkoper bent, iedereen kan hier voordeel uit halen. Koop het, stop het in je tas en lees telkens een stukje als je zit te wachten op je volgende klantafspraak. Het zou zo maar kunnen dat je net die tip leest waarmee je de deal bij deze klant binnen gaat halen. Dit boek is van het begin tot einde informatief en bevat telkens weer nieuwe inzichten. Hier valt geen samenvatting van twee A4tjes van te maken.

  Boek Hardcore hunter

 23. 5 out of 5

  :

  Alle facetten van het verkoopproces worden uitvoerig beschreven met veel handige maar vooral verrassende tips. Hardcore Hunter is een aanrader voor elke verkoper die wil uitblinken in zijn vak!

  Boek Hardcore hunter

 24. 5 out of 5

  :

  Het boek ziet er prachtig uit, ingebonden, papierkwaliteit, opmaak, illustraties, zeer professioneel! Ik heb het boek met plezier gelezen en volgens mij is dit een mooi naslagwerk voor aankomende B2B verkopers die willen leren hoe succes in zaken een combinatie is van de juiste methoden en hard werken. De indeling is logisch en de inhoud compleet

  Boek Hardcore hunter

 25. 5 out of 5

  :

  Kennis vergaren is investeren in jezelf. Dus die 100 euro was het meer dan waard. Maar mijn god, wat een hoeveelheid aan informatie in slechts 160 pagina’s. En alles relevant! Netjes gedaan hoor. Je ziet dat hier jaren werk in zit.

  Boek Hardcore hunter

 26. 5 out of 5

  :

  Dit boek is voor iedereen die zich wil professionaliseren in het Sales vak. Voor ervaren verkopers staan er tips in die je stiekem als wist, maar was vergeten in de praktijk toe te passen. Als beginnende verkoper is dit het enige boek dat je hoeft te kopen. Het behandelt werkelijk alles wat je wilt weten en het werkt echt! Ik adviseer dit boek ook aan mijn eigen team

  Boek Hardcore hunter

 27. 5 out of 5

  :

  Het boek “Hardcore Hunter” is een must voor iedereen die in het sales vak boven zichzelf wil uitstijgen. Niet alleen een zeer geschikt boek voor de startende verkoper, die het vak wil leren, maar zeker ook voor de ervaren verkoper, die zijn vaardigheden wil professionaliseren. “Hardcore Hunter” heeft een logische opbouw en is helder en duidelijk geschreven. Kortom, gewoon lezen als je succesvol wilt zijn in de verkoop

  Boek Hardcore hunter

 28. 5 out of 5

  :

  Dit boek combineert praktische tips, strategien, en inzichten, voor de beginnende en gevorderde verkoper. Met name de definitie van “Hardcore” spreekt me aan. Oprechte interesse in mensen en een oprechte wil om te helpen, leidt zowel op de korte als de lange termijn tot succes. Een aanrader dit boek

  Boek Hardcore hunter

 29. 5 out of 5

  :

  Dit boek beschrijft ervaringen en een visie in een uitermate praktische manier. Gewoon goed geschreven en een geweldig boek! Het is voor iedere sales die zich wil ontwikkelen tot iemand die echt nieuwe klanten weet te overtuigen. Dit is een must read – in ieder geval zet ik het op de verplichte leeslijst voor mijn business developers!

  Boek Hardcore hunter

 30. 5 out of 5

  :

  Dit is verplichte leeskost voor de sales professional. Wat het zo goed maakt is dat het niet weer een (zoveelste) methodiek van iemand anders is waarmee je aan de gang kan gaan. Het is een spiegel die je bewust maakt van je goede (en slechte) eigenschappen en je vanuit je mooie authenticiteit beter laat performen. Lekker leesbaar boek vol positiviteit, leuke anekdotes, pakkende quotes en echte praktijkvoorbeelden

  Boek Hardcore hunter

 31. 5 out of 5

  :

  Ik was aangenaam verrast toen ik het boek “Hardcore Hunter” in handen kreeg. Verrast door de mooie vormgeving en goede onderbouwing maar vooral verrast door de praktische inzetbaarheid. Dit boek is een handleiding voor elke Nieuwe Namen sales, of te wel ‘Hunter’. Dit boek gaf mij veel herkenning en is de ‘kick-starter’ voor elke sales. Het zou aangeboden moeten worden bij de onboarding van een sales!

  Boek Hardcore hunter

 32. 5 out of 5

  :

  Aanrader! Er zijn niet veel salesboeken die een realistisch beeld geven over new business sales. De auteur weet dit in dit boek met praktische tips, pakkende voorbeelden en in helder taalgebruik mooi over de te brengen. Of je nu net start in salesrol of er al jaren in werkzaam bent dit is een must read!

  Boek Hardcore hunter

 33. 5 out of 5

  :

  Ongeacht je ervaring, is dit een boek dat iedere sales zou moeten lezen. Dit boek leert je niet alleen het salesvak maar ook jezelf, een combinatie die vaak over het hoofd gezien wordt. New business (Hunting) is een vak apart. Hardcore Hunter helpt je met de techniek, het begrijpen van je klant en jezelf. Iedere sales zou dit in zijn saleskit moeten hebben, zowel junior als senior. Kortom een must have voor iedere sales!

  Boek Hardcore hunter

 34. 5 out of 5

  :

  Als CFO heb ik een passie voor mensen en cijfers. Dagelijks krijg ik cold calls van verkopers voor een afspraak . Twee verschillende disciplines die met elkaar in gesprek komen, Finance en Sales. In dit boek vindt je talrijke tips die in elk vak toegepast kunnen worden. Het helpt je in “het vinden van je echte zelf” en reikt je een gestructureerde werkwijze aan. Het leest makkelijk weg en voor mensen (zoals mezelf) die cross-functional interesse hebben een echte aanrader!

  Boek Hardcore hunter

 35. 5 out of 5

  :

  Mooie praktische uiteenzetting van het hele new business salestraject. Niet het zoveelste boek met bij elkaar gezochte theorieën en modellen, maar vanuit zijn eigen praktijk en visie opgeschreven. Michael heeft in de tijd dat hij bij ons heeft gewerkt altijd notities gemaakt van de dingen hij meemaakte en ook van de dingen die we samen bedachten hoe we effectiever en succesvoller konden worden in sales. Mooi om te lezen dat die ervaring nu allemaal samenkomt in dit boek. Een aanrader voor elke jonge Hunter!

  Boek Hardcore hunter

 36. 5 out of 5

  :

  De kracht van Hardcore Hunter is dat het een integrale praktische handleiding biedt voor verkopers. Zowel het verkoopproces als alle randvoorwaarden worden hierbij aangeraakt. Het boek leest prettig, omdat het compact is met voldoende inhoud en een goede balans tussen geijkte theorieën uit diverse bestsellers en persoonlijke ervaringen en tips van de schrijver. Een prima boek voor elke verkoper om regelmatig opnieuw te lezen om zelf scherp te houden.

  Boek Hardcore hunter

 37. 5 out of 5

  :

  Eindelijk… Een sales boek waarbij ik daadwerkelijk direct tips en tricks kan toepassen in mijn eigen situatie. Erg gaaf hoe “personal development” wordt gecombineerd met sales, wat ik na het lezen van dit boek niet eens anders zou kunnen voorstellen. Ik heel veel baat bij heb gehad is het de duidelijkheid en de inrichting van het boekBijna elke blz. heeft wel een interessante quote, plaatje of inzicht waardoor het boek ontzettend leuk was om te lezen. Zeker een aanrader!

  Boek Hardcore hunter

 38. 5 out of 5

  :

  Het mooie van dit boek is dat ik daar Michael in herken: pragmatisch, focus, structuur, hard werken, vasthoudend en kernwaarden. Het zijn de kenmerken van een Sales maar die van de Hunter in het bijzonder. Ik spreek veel verkopers die ‘pretenderen’ Hunters te zijn, maar hen kan ik nu adviseren dit makkelijk te lezen boek aan te schaffen, zichzelf kwetsbaar op te stellen en open te staan voor de tips en tricks van Michael en deze toe te passen in hun dagelijkse verkoop praktijk.

  Boek Hardcore hunter

 39. 5 out of 5

  :

  Eindelijk wat Nederlandse nuchterheid in het salesboeken genre. Topper die volgens mij snel een sales klassieker zal worden

  Boek Hardcore hunter

 40. 5 out of 5

  :

  Boek in een paar dagen verslonden. Wat leest dat lekker weg. Hier is over nagedacht. 100 euro lijkt veel, maar dat zie je in alles terug. Vormgeving en inhoud. Gewoon kopen dus.

  Boek Hardcore hunter

 41. 5 out of 5

  :

  Heb dit boek voor mijn gehele verkoopteam gekocht en heb mijn sales nog niet eerder zo blij gezien met eindelijk een nuttig cadeau. Ik ga dit zeker wat dieper in mijn verkopers DNA prenten. Verkopen met zingeving.

  Boek Hardcore hunter

 42. 5 out of 5

  :

  Alleen al voor het dromen hoofdstuk had ik achteraf gezien dit boek gekocht. Er gaat een wereld voor mij open.

  Boek Hardcore hunter

 43. 5 out of 5

  :

  Persoonlijke effectiviteit in een notendop. Er zijn zeker 4 boeken in mijn kast te vinden hierover, maar Michael laat de kern in een paar pagina’s zien. Geen poeha erom heen, waardoor het voor mij super duidelijk is geworden.

  Boek Hardcore hunter

 44. 5 out of 5

  :

  Geef niet snel 5 sterren voor een boek, maar deze is dat meer dan waard. Ik kan alleen zeggen dat je het zelf moet kopen en ervaren. Teveel dingen om op te noemen waarom dit een bijzonder boek is.

  Boek Hardcore hunter

 45. 5 out of 5

  :

  Als iedere verkoper dit boek zou lezen, dan zouden we niet alleen betere verkopers hebben, maar ook een betere wereld.

  Boek Hardcore hunter

 46. 5 out of 5

  :

  Hardcore Hunter geeft een uiterst scherp en accuraat beeld wat nodig is om een succesvolle verkoper te worden. Eigenlijk het enige boek wat je moet lezen als verkoper.

  Boek Hardcore hunter

 47. 5 out of 5

  :

  Makkelijk te lezen, inspirerend, compleet en een feest van herkenning. Het volledige verkoopproces van A tot Z met sprekende voorbeelden en praktische tips. Het is een must read voor beginnende verkopers of verkopers die zich van ‘gewoon goede verkopers’ willen ontwikkelen tot topverkopers.

  Boek Hardcore hunter

 48. 5 out of 5

  :

  Hardcore Hunter is een waardevol boek. Leerzaam. Hands-on. Compleet. Ik had het boek graag aan de start van mijn carriere willen lezen, dat had mij veel tijd (en geld) bespaard. Hardcore Hunter omschrijft een ‘way-of-living’. Een absolute aanrader!

  Boek Hardcore hunter

 49. 5 out of 5

  :

  Praktische tips en goeie voorbeelden hoe je vragen moet stellen. Dit kun je meteen toepassen. Goed geschreven ook.

  Boek Hardcore hunter

 50. 5 out of 5

  :

  Kernwaarden, houding & gedrag, toegevoegde waarde en dilemma’s vormen de centrale elementen van een zoektocht naar ‘de heilige graal’ van het verkoop vak: het antwoord op de vraag ‘wat werkt wel, wat niet en waarom? Ik zou willen dat ik bij de start van mijn verkoopcarrière zo’n boek met handvatten tot mijn beschikking had.

  Boek Hardcore hunter

1 2